tag:blogger.com,1999:blog-1603810104289490181.post6667458590217669016..comments2023-08-12T04:59:58.200-07:00Comments on Samovar: Kuchařský kurz - cours de cuisine sur "Le canard"Myartbookhttp://www.blogger.com/profile/15823347169026857658noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1603810104289490181.post-77663837051122631742011-12-14T04:05:37.316-08:002011-12-14T04:05:37.316-08:00to jsou tady Francouzi specialisti na kachničky :-...to jsou tady Francouzi specialisti na kachničky :-) bez nich a speciálně bez jater by se Vánoce neobešly. a já už asi tuším proč. stehýnka jsme naplněné hříbkama zabalili do tkáně (francouzsky crepine). řekla bych, něco jako blanitá folie od svaloviny.. zapomněla jsem se ale zeptat z kterého zvířete.. ale prý se to dá běžně koupit v řeznictví. kouzlo bylo v tom, že to hezky drželo po hromadě - a po opečení tam vlastně žádná blána na mase nezůstala.. já si asi taky budu muset do cz nějaké ty "kachnoviny" odvést :-) že Lio . na Pančavě jich moc nenachytáme :-)Myartbookhttps://www.blogger.com/profile/15823347169026857658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1603810104289490181.post-82361124128727325082011-12-13T12:29:28.651-08:002011-12-13T12:29:28.651-08:00ja jsem dneska potkala u Pančavy kačera a tři kach...ja jsem dneska potkala u Pančavy kačera a tři kachny..;) asi se šli ohřát mezi domečky..;) ..ale nechytala jsem je..;)Li.anoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1603810104289490181.post-90613127324396918502011-12-13T12:14:28.962-08:002011-12-13T12:14:28.962-08:00To musel byt zajimavy kurz ,ja mam kachnu v mrazak...To musel byt zajimavy kurz ,ja mam kachnu v mrazaku ale tady je tak pekne nevykrmuji ,rekla bych ze ta moje nema na sobe skoro zadny tuk a sehnat jatra to by se mi asi nepodarilo slepici ty maji ale kachni jsem tady jeste nevidela mozna v nejakem specializovanem obchode ve veklem meste.Otazka co to je to bile na stehynkach ty urcite byly chutne. Stul je hezky prostreny na hezkem ubrusu.Ellahttp://www.tadyatam.bloguje.cznoreply@blogger.com