pátek 16. března 2012

Čerstvý sýr a lněné bochánky

Stále mě to těší..
péci z kvásku
a sýřit sýry..
stále je co nového se učit,
zkoušet nové poměry.. pomalounku rozumět aktivitě mléka a kvásku
Dnes po dlouhé době čas na vše.. dlouho kynout bochánky, pomalu péci, udělat čerstvý sýr, dlouze obědvat.. jít na kafe.. upéci koláč.
je mi z toho blaze..
a co víc, když se jaro dere mezi hlínou.

jak na dalamánky.. píšu tady, dnes jen mnohem více lněných semínek a žitné celozrnné mouky.


a jak na sýr.. už brzy..

1 komentář:

  1. Je ja na to mam chut cerstve dalmanky a cerstvy syr jami jami.

    OdpovědětVymazat

Díky za váš názor.. sdílení

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...