pondělí 30. ledna 2012

Pstruh s bylinkou

Už to vypadalo, že se ani nedočkám.. aby byla kuchyňka funkční a uklizená..
Nechybělo k tomu mnoho ale stále se to natahovalo..
a teď už nám chybí jen židličky.. doufám že přijdou s panem kurýrem už brzo :-)

a tak byly na pořádku dne jednoduchosti..
a jedna z nich rybí.. moc dobrá.
Pstruh. Ulovený v kádi a klepnutý paličkou. Bylo na nás abychom si ho doma vykuchali.. nejsme mistři.. ale milý se do toho pustil a myslím že pro začátek dobrý! už víme zase kousek více jak na to..

škoda jen.. že teď ještě nemáme tu čerstvé bylinky.. pořídím aspoň do květináčku časem..
tak musela postačit vlastní namíchaná bylinková hrubá sůl (se saturejkou, tymiánem, oreganem) a stroužek česneku. ten jsem nakrájela na plátky a vložila rybě do dutiny břišní. rybu řádně obalila v oné bylinkové soli.. a zlehka opekla na pánvi s olivovým olejem.. dozlatova s obou stran..
přílohou divoká rýže..
a rybu citrónovat až na talíři :-)




Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš názor.. sdílení

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...