čtvrtek 14. července 2011

Tuňákový salát s okurkem

Místy se stane, že je něčeho moc. Zvláště když to na zahradě dozrává dříve než stíháme jíst. Tak je to teď asi nejvíce s listovým salátem a okurkou. Okurky nejsou vhodné na zavařování.. tak co s nimi, aby se neomrzely? Už jsme měli tzatziki, okurkový salát na šest způsobů, okurky jen tak, okurky s něčím..
A nyní nově s tuňákem, listovým salátem a vařeným vajíčkem.
K tomu černé olivy. Vše na kousky, okruky na tenké plátky přes struhadlo. Promísit s olivovým olejem, solí... K tomu čerstvý domácí chléb.
Kombinace chutí, tak chutná, že si dáme brzy zase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš názor.. sdílení

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...