úterý 28. června 2011

Gnocchi (ňoki) s mozzarelou

Čerstvé těstoviny chutnají vždycky jinak než ty sušené.. a když se zapečou s hráčkem a sýrem mozzarela jsou vskutku luxusní. Alespoň nám to tak chutnalo. Hrášek podušený s česnekem a oreganem. Smíchané v zapékací misce navrch pokladené mozzarelou. Zapečeno asi 10 min.. než se sýr krásně roztekl.


4 komentáře:

  1. Opravdu to vypadá luxusně. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla!

    OdpovědětVymazat
  2. A když se k tomu přidá síla bylinek! to je pak teprve jízda!

    OdpovědětVymazat
  3. Recept moc fajh, ale nutná poznámka:
    Nejsou to žádné gnoči, ale ňoky (foneticky). Píše se to gnocchi a v italštině gn=ň, chi=ky. Tak, vyslovujte to správně lidi;o)

    OdpovědětVymazat
  4. á děkuji za odbornou kontrolu. pravda italštinou vůbec nepronikám a tak si slova komolím dle vlastního jazyka. przním tak jiné. a vznikají tak nové :-) a snad se polepším

    OdpovědětVymazat

Díky za váš názor.. sdílení

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...