sobota 23. dubna 2011

Velikonoční nádivka

Aby Anežka věděla, jak upéci tuto dobrotu, kterou si dát k obědu nejenom o bílé sobotě..

Pečivo nakrájím na kousky (pro pekáček tak pro 4 osoby to byla půlka bagety), namočím do mléka. Přidám tři žloutky, osolím. Nasekám bylinky zelené (kopřivy, pažitku, oregano, majoránku, petržel, libeček... co je na zahradě), nasekám maso na kousky (v mém připadě slanina a dušené vepřové) nejlepší je uzené, vyšlehám sníh z bílků. Postupně smíchám. Sníha nakonec. Posypu červenou paprikou, strouhaným uzeným sýrem.. peču cca 40min.
Chutná se zeleným salátem!





Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš názor.. sdílení

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...