čtvrtek 17. února 2011

Vaříme gulášek


Takové krásné fláky vepřového! A co s něma, když se nechce... Na kostičky. Všechno na kostičky, cibulku, česnek, mrkev, brambory. Nejprve teda na sádýlku cibulku, pak maso zaprášené maizenou (což bych mohla nazvat takovou jemnou hotovou jíškovou moukou:-). Opražit až se to krásně zatáhne. Přidala jsem červenou papriku, kmín, sůl. Dušení tak půl hodinky. Pak přilito trochu rajčatového chutney - protlak. A pak přisypat ty další kostičky - česnek, mrkev brambory. Podlít, vařit tak další půl hodinky do změknutí všeho. Pak jsem ještě z čisté rozmařilosti přidala lžíce čerstvé smetany, čerstvé kolečka pórku... Jej to byla dobrota :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš názor.. sdílení

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...